Laden...

360 graden omzetten naar Virtual Reality

Haal meer uit uw 360 graden foto's

Meer informatie Bestel direct

360 graden foto's omzetten naar VR

Zet 360 graden foto's om naar VR
 

Laat uw 360 graden foto’s omzetten in een virtuele wereld. Door speciale software worden 360 graden foto’s omgezet in een splitscreen waardoor deze te bekijken is door een Virtual Reality bril.
 
Hierdoor lijkt het net alsof u zelf in de ruimte staat. Door gebruik te maken van de Virtual Reality bril kunt u helemaal 360 graden ronddraaien. Als er meerdere ruimten omgezet zijn in virtual reality, dan heeft u de mogelijkheid om middels de pijltjes van de ene ruimte naar de andere ruimte te bewegen. Een unieke manier van het bekijken van 360 graden foto’s!
 
Waarom 360 graden foto’s omzetten naar virtual Reality van 3D Virtueletour?

✔  Voeg een extra dimensie toe aan uw 360 graden foto’s
✔  Eenvoudig te gebruiken als link
✔  Te bekijken met en zonder virtual reality bril
✔  Gewelding in combinatie met drone opnames!


De voordelen van 360 graden foto's in VR

Het omzetten van foto's in VR heeft als grote voordeel dat je de wereld beleeft zoals hij echt is. Alle foto's worden gecombineerd tot 1 geheel en zoals gezegd kunt u middels een VR bril een unieke kijk krijgen in de wereld van Virtual Reality. Wij van 3D Virtuele tour hebben jarenlange ervaring op het gebied van fotografie, video en VR.

Door onze ervaring en kennis weten wij steeds weer de nieuwste technologische aspecten toe te passen op de wereld. Zo lopen wij voor op de rest en kunnen wij u de nieuwste technlogische snufjes aanbieden. Het hele jaar door gaan wij naar congressen en beurzen om te zorgen dat onze kennis voor blijft lopen op de rest. Vandaar dat wij voor u deze 360 graden foto's eenvoudig kunnen omzetten naar VR. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met onze op via ons contactformulier. Hier kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen indien u 360 graden foto's om wilt laten zetten naar Virtual Reality.