Laden...

Blog

3D virtueletour nu ook met gecertificeerde drone piloot voor video en 360 graden. Datum toevoeging: 31/03/2017

360 graden video met een drone
 

Groeiende vraag naar 360 graden-content
Met de opmars van virtual reality headsets en videoplayers die 360 graden-content kunnen afspelen ontstaat er ook een toenemende vraag naar  360 graden video’s. Dat zijn videobeelden waarbij de kijker alle kanten op kan kijken, alsof je middenin de actie zit of staat. Als je zo’n video op een smartphone bekijkt, kun je bijvoorbeeld de telefoon om je heen draaien om de video vanuit een ander blikveld te bekijken. Om dergelijke video’s op te nemen heb je speciale 360 graden-camera’s nodig. Deze bestaan in allerlei soorten en maten.

3D Virtuele tour is een officieel erkend en gecertificeerd drone bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van professionele luchtfoto en luchtvideo opnames ook in 360 graden.


360 graden video’s  

Zoals aangegeven groeit de vraag naar nieuwe content en nieuwe technologische ontwikkelingen.  In een eerder blog hebben we al uitgelegd wat 360 graden video precies is en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van een 3D Virtuele Tour. Lees het blog "wat is het verschil tussen een 360 graden video en 3D Virtuele Tour". In het kort komt het er op neer dat men tijdens een 360 graden video zelf kan rondkijken door te swipen met je vinger of ronddraaien met smartphone.   De 6 camera’s die in deze drone zijn gebouwd filmen tegelijk en later worden deze beelden gestitcht, zodat het 1 video in 360 graden  wordt.  Voor nog meer informatie over 360 graden video, lees ons artikel "wat moet ik weten over een 360 graden video" Op dit moment testen wij zelf ook met 360 graden video onder andere het opnemen met water omstandigheden. (Zie video )
                                                                                                     

                                                                                                                         TESTING 360 VIDEO WATERONTDEKKING  076 IN 360 GRADEN VIDEO