Laden...

360 graden video

De unieke 360 graden belevenis

Meer informatie Bestel direct

360 graden video

360 graden video - een unieke online ervaring door 3D Virtueletour 
 

Wat zijn de voordelen van een 360 graden video?

Een 360 graden video heeft een hoop voordelen. Tegenwoordig worden er van woningen of bedrijven al 360 graden foto’s gemaakt, deze techniek is bij de meeste mensen, makelaars en bedrijven wel bekend. Wat minder bekend is, is de mogelijkheid tot het maken een 360 graden video.  In ons nieuwste blog zullen wij proberen uit te leggen wat een 360 graden video precies is en wat de voordelen zijn t.o.v. traditionele 360 graden foto’s en een 3D virtuele tour. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


Zie hier een mooie film van een 360 graden video gemaakt door 3D Virutele Tour

 

(beweeg met uw muis over de video met linker muisknop ingedrukt) 
 

Hoe wordt een 360 graden video gemaakt?

Een 360 graden video is een video waarmee op dat moment is gefilmd met een camera die alle kanten tegelijkertijd op richt dmv een Fischeyelens. Wikipedia omschrijft een 360 graden video als het omnidirectional filming.  Een “normale” camera filmt, zoals mensen die thuis hebben filmt slechts 1 kant op en dat is naar voren (2D). Door middel van de nieuwste technologie camera’s is het dus mogelijk om op hetzelfde moment alle kanten op te filmen (360-graden). Deze beelden worden vervolgens aan elkaar gestiched en hierdoor ontstaat de een unieke belevenis door tijdens het bekijken van de video zelf rond te draaien en alle kanten op te kijken. Dit terwijl de video doorspeelt. Deze geweldige nieuwste techniek zorgt er ook voor dat u als kijker zelf kan bepalen wat u wenst te zien.  Heeft u de beschikking over een VR bril (virtual reality), dan is de beleving van de 360 graden video helemaal uniek! Heeft u niet de beschikking tot een speciale VR bril, dan kunt u tijdens het bekijken van de video rondkijken middels de muis te gebruiken. 


Wat is het verschil tussen een 360 graden video en een 3D virtuele tour?

Wij horen vaak dat mensen niet het verschil weten tussen een 3D virtuele tour en 360 graden video’s. Het verschil is eigenlijk niet heel erg lastig. Bij een 3D Virtuele tour heb je de mogelijkheid om zelf  te bewegen door een bedrijf of woning en deze mogelijkheid is er bij 360 graden video’s niet. Tijdens een 360 graden video kun je alleen maar rondkijken gedurende de video. Een mooi voorbeeld van 360 graden video’s is van de scholengemeenschap Lyceum de GRUNDEL Bent u benieuwd  naar de werking van een 3D virtuele tour? Lees dan ons blog “Hoe werkt een 3D Virtuele tour?”
 


360 graden video is nog relatief nieuw, maar wij van 3D virtuele tour kunnen dit nu al aanbieden. Met onze nieuwste camera’s creëren wij een beleving die nog weinig bedrijven kunnen aanbieden. Tegenwoordig ondersteunt Youtube ook het presenteren van 360 graden. via hun kanaal. Echter is dit pas sinds een paar maanden mogelijk. Dit onderstreept nog maar eens hoe revolutionair deze nieuwe techniek van filmen is. We hebben nu zelf ook een videospeler gebouwd waar men de 360 graden video en virtual reality in kan afspelen. 


De 360 graden video is te integreren op uw website, youtubekanaal en te gebruiken op social media. Daarnaast wordt de ultieme ervaring geboden door deze te bekijken in een Virtual reality bril. 
 
Waarom 360 graden video's van 3D Virtueletour? 

✔ Uniek en onderscheidend     
✔  Eenvoudig te gebruiken
✔ Te bekijken in Virtual reality
✔  U heeft zelf de regie over de video
✔  Te gebruiken op social mediaKLIK EN SLEEP ROND IN DE VIDEO, OOK IN 4K TE BEKIJKEN


Jabe Reclame Tubbergen
 

 

Ontdekking 076 in 360 graden video en Virtual Reality 
Showreal 2016 3Dvirtueletour