Laden...

Blog

3D Virtueletour introduceert: De mattertags Datum toevoeging: 30/05/2016

3D Virtueletour van matterport introduceert: Mattertag Berichten

Matterport heeft een nieuwe mogelijkheid geïntroduceerd  om de 3D Virtueletours te gebruiken.  Het is nu zelfs mogelijkheid om objecten te ‘taggen’.  Taggen houdt in dat objecten nu kunnen worden gelabeld. Hierdoor kan informatie worden toegevoegd over bijvoorbeeld de keuken of de tuin.

De Mattertag is een label met een titel en tekst beschrijving verankerd op een punt in uw 3D Virtueletour.

Gebruik Mattertags om de belangrijkste functies binnen een ruimte te benadrukken, vragen te stellen en informatie toe te voegen. Je ziet meer betrokkenheid bij uw 3D Virtuele inhoud, waardoor de 3D Virtueletour een effectieve marketing tool wordt, die klanten informeert en enthousiasmeert!

Mattertag berichten zijn nu beschikbaar voor al onze 3D Virtueletour klanten!

Uw kijkers hebben de regie

Een overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken omgeving is de sleutel tot het triggeren van klanten. Daarom hebben de 3D Virtueletour kijkers de mogelijkheid om alle Mattertag Berichten te draaien in een ruimte en aan of uit te zetten met een enkele klik.

Mattertag berichten bereiken resultaten in elke branche

"Met de mogelijkheden die de 3D Virtueletour biedt kunnen alle kenmerken van uw bedrijf of product op een unieke wijze worden gepresenteerd. Zo helpt het kopers om sneller en beter te beslissen over een product of bedrijf juist is voor hen.

De 3D Virtueletour functies, niet alleen voor de woningmarkt

Voor onroerend goed professionals kunnen Mattertag berichten de oplossings zijn. Ze stellen makelaars bijvoorbeeld in staat om van  potentiele woningzoekers, kopers te maken. Doordat de 3D Virtueletour een portaal is waar niet alleen een woning kan worden bezichtigd maar ook kan worden geïnformeerd over de fantastische kenmerken van de woningen. Zo wordt de drempel tot een bezichtiging wel heel laag!
 

Andere mogelijkheden

"Mattertag berichten bieden de mogelijkheid voor medewerkers om samen te werken aan nieuwe bouw-modellen in een 24/7 beschikbare virtuele open omgeving."

Teams die 3D Virtueletours gebruiken als een ‘werkomgeving-tool’ zullen merken dat ze vragen kunnen stellen, veranderingen kunnen aangeven, en voortgang van het project kunnen inzien. Weg met miscommunicaties, we werken nu samen in een virtuele wereld alsof we allemaal in dezelfde werkomgeving zijn!

Vertel verhalen over uw bedrijf of woning

"We zijn erg enthousiast over de Mattertag berichten. Deze berichten bieden weer extra kansen om uw verhaal te vertellen als bedrijf of woningverkoper.Maar er volgt nog meer…

De Mattertag berichten zijn het eerste type ‘Mattertag Content, van een compleet systeem. In de toekomst kunnen media, zoals links, foto's en video, worden toegevoegd in de 3D Virtueletours/ Mattertags. We kunnen niet wachten om al onze mogelijkheden toe te passen.

Interesse in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met één van onze accountmanagers op