Laden...

3D Virtuele Tour

We make it possible to experience interior spaces in new ways.

Meer informatie Bestel direct

3D Virtueletour

 

3D Virtueletour van Matterport


3D Virtuele tour laten maken van uw woning of onderneming? Neem eens contact op met ons. Wij zijn de 3D virtuele tour specialist van Nederland. Als preffered supplier van Matterport bieden wij onze klanten de unieke manier om een woning te verkopen of een bedrijf te presenteren. Het wordt nu mogelijk om middels het Google Street View principe door een woning of pand te bewegen. Heerlijk vanuit de luie stoel op tablet, smartphone of pc. Loop door de tuin loop naar boven of stap zelfs in de douche!
Door middel van een 3D Virtuele tour is het mogelijk om vanuit verschillende hoeken de woning te bekijken. Wij hebben aangetoond dat door het maken van een 3D Virtuele tour woningen sneller verkopen! Lees bijvoorbeeld ook ons blog: "voordelen van een 3D virtuele tour voor je woning". 

 

Loop stapsgewijs door uw toekomstige woning met Matterport!


Waarom de 3D Virtuele Tour van Matterport?

✔ Maakt de stap naar een bezichtiging wel heel erg laag!
✔ Geeft een unieke en realistische weergave van de woning en bespaart u tijd
✔ Ideaal om te delen via social media
✔ 24/7 Open huizen dag
✔ Overal ter wereld te bezichtigen 
✔ Als Matterport service partner van Nederland staan we garant voor kwaliteit
✔ Een goede online bedrijfspresentatie
✔ Onderscheidt u zich op deze manier als organisatie
✔ Voorkom telleurstellingen

 

Wilt u weten hoe u een 3D virtueletour in Virtual Reality kunt bekijken?

   

 

3D Virtuele tour is de toekomst 


Een 3D Virtuele tour is de toekomst voor het verkopen van een woning of het presenteren van je organisatie. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van VR en zijn ook een van de eerste bedrijven geweest die aan de slag zijn gegaan met woningverkoop in virtual reality en 360 graden video's. Ieder jaar gaan wij langs beurzen en congressen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat wij continu de nieuwste technieken kunnen gebruiken. Wil je graag jouw woning of bedrijf in VR? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik op de volgende link om naar onze contactpagina te gaan.