Laden...

3D VIRTUELETOUR


Tot 150 M²

300,00 Excl. Btw
 

150 M² tot 300 M²

500,00 Excl. Btw
 

300 M² tot 700 M²

750,00 Excl. Btw
 

Presenteer uw organisatie in virtual reality met 3D Virtueletour !

3D Virtueletour laten maken van uw woning of onderneming? Neem eens contact op met ons. Wij zijn de 3D Virtueletour specialist van Nederland. Als preffered supplier van Matterport bieden wij onze klanten de unieke manier om een woning te verkopen of een bedrijf te presenteren. Het wordt nu mogelijk om middels het Google Street View principe door een woning of pand te bewegen. Heerlijk vanuit de luie stoel op tablet, smartphone of pc. Loop door de tuin loop naar boven of stap zelfs in de douche!

Door middel van een 3D Virtueletour is het mogelijk om vanuit verschillende hoeken de woning te bekijken. Wij hebben aangetoond dat door het maken van een 3D Virtuele tour woningen sneller verkopen! Lees bijvoorbeeld ook ons blog: "voordelen van een 3D virtuele tour voor je woning". 

Loop stapsgewijs door uw toekomstige woning!
 

Waarom de 3D Virtueletour van Matterport?

✔ Maakt de stap naar een bezichtiging wel heel erg laag!
✔ Geeft een unieke en realistische weergave van de woning en bespaart u tijd
✔ Ideaal om te delen via social media
✔ 24/7 Open huizen dag
✔ Overal ter wereld te bezichtigen 
✔ Als Matterport service partner van Nederland staan we garant voor kwaliteit
✔ Een goede online bedrijfspresentatie
✔ Onderscheidt u zich op deze manier als organisatie
✔ Voorkom telleurstellingen

   

3D Virtueletour is de toekomst

Een 3D Virtueletour is de toekomst voor het verkopen van een woning of het presenteren van je organisatie. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van VR en zijn ook een van de eerste bedrijven geweest die aan de slag zijn gegaan met woningverkoop in virtual reality en 360 graden video's. Ieder jaar gaan wij langs beurzen en congressen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat wij continu de nieuwste technieken kunnen gebruiken. Wil je graag jouw woning of bedrijf in VR? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik op de volgende link om naar onze contactpagina te gaan.

 

Recensies

Wij hebben een tour laten maken van de woning en deze was binnen 2 weken verkocht! Toeval of niet, maar hij was wel weg. Een geweldige manier van het presenteren van de woning.

Bestanden :

*****

24/02/2017, 11:18

Good to find an expert who knows what he's talking about!

Bestanden :

*****

03/11/2016, 02:57

Type de karakters in de afbeelding hieronder