Laden...

DRONE OPNAMES


Drone

Vraag een offerte aan
 

Bedrijfsvideo's met een drone van 3D Virtueletour 


Een drone video opname is tegenwoordig niet meer weg te denken uit films en documantaires.  Een onbemand luchtvaartuig of "drone" is een luchtvaartuig zonder piloot aan boord.  De drone is uitgerust met een HQ camera waardoor u ongekende beelden vanuit de lucht krijgt. Laat een bedrijfsvideo maken van uw bedrijf en presenteer uw bedrijf van grote hoogte. 

Laat u meenemen op een vlucht boven uw woning, omgeving of bedrijf! Een ander perspectief biedt soms verrassende inzichten. 3D Virtueletour is in het bezit van de benodigde vergunningen. Daarnaast hebben onze drone specialisten er aardig wat vlieguren opzitten waardoor ze natuurlijk precies weten waar ze op moeten letten tijdens de vlucht. 

De beelden worden deskundig bewerkt en voorzien van muziek de juiste sfeer over te brengen wat net zo belangrijk is. Onze drone video’s zijn puur maatwerk! Hieronder vindt u een mooie video over de drone. 

Bereid u  voor op een veilige rit met 3D Virtueletour!

Wilt u een drone opname?  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Waarom drone video’s van 3D Virtueletour?

✔ Geschikt voor woning, omgeving en bedrijfspresenaties
✔ HQ beelden
✔ Volledig gestabiliseerd
✔ Rechten vrije muziek
✔ Tot windkracht 5
✔ Deskundige nabewerking


Wij van 3D Virtuele tour zijn al jarenlang marktleider als het aankomt op het maken drone opnames, 360 graden video's en 3D virtuele touren. Om dit te blijven hebben wij de beschikking over de nieuwste technologie camera's en drones en gecertificeerd. Ons team van specialisten en liefhebbers volgen jaarlijks cursussen en gaan langs beurzen om te zorgen dat deze voorsprong blijft. Ben je geintesseerd in een drone opname? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan of neem telefonisch contact met ons op: 0541-297230