Laden...

Blog

FOX Sports en NextVR tekenen een Multi-jaar deal voor het ontwikkelen van Virtual Reality  Datum toevoeging: 20/01/2016

FOX Sports en NextVR tekenen een Multi-jaar deal voor het ontwikkelen van Virtual Reality 

De DAYTONA 500 is deze zondag live voor Gear VR Owners te bekijken
NextVR heeft aankondigt dat ze een partnerschap van vijf jaar met FOX Sports zijn aangegaan. Hiermee begint fox sports met het aanbieden van live virtual reality uitzendingen van de grootste topsportevenementen.

Deze partnerschap is de eerste in zijn soort en zal een scala aan topsportevenementen  waar FOX Sports de uitzendrechten van heeft live in virtual reality uitzenden. Afgelopen januari hebben NextVR en FOX Sports de Premier Boxing Champions (PBC) wedstrijden uitgezonden in virtual reality. Aankomende zondag  zullen NextVr en Fox sports zich richten op de Daytona 500. 

Hoe kan u de DAYTONA 500 bij Fox sports in virtual reality bekijken?
De FOX Sports 'DAYTONA 500 virtual reality uitzending’ zal gratis beschikbaar zijn via de NextVR app. Samsung Gear VR eigenaren kunnen de ‘NextVR app gratis downloaden op een Gear VR headset op de ondersteunende telefoons. Voor gedetailleerde instructies, ga naar www.nextvr.com/gearvr-live.

Race liefhebbers die de FOX Sports uitzending van de Daytona 500 in virtual reality bekijken zullen deze ervaren alsof ze de wedstrijd tussen de fans op het circuit bekijken!

Toekomstige virtual reality programma's op FOX Sports zullen binnenkort  worden aangekondigd op de website en beschikbaar zijn in de NextVR app onder een speciale fox sports sectie.