Laden...

Blog

Genereer nu nog meer betrokkenheid door Hotspots te integreren met video's, afbeeldingen en audio. Datum toevoeging: 05/05/2017

De mens is gemaakt om de wereld in 3D te zien, te ervaren, interactief te zijn met andere mensen, objecten en ondertussen vele connecties te bedenken in ons hoofd. We leren het snelst in situaties waarin we volledig ondergedompeld zijn en direct ervaren waarover we leren.

Hoe interessant is het dan dat we veel van onze tijd spenderen met andere, minder meeslepende, vormen van content als documenten, tabellen, illustraties, foto’s, kaarten en video’s. De online wereld is gebouwd op en met deze content en kan op geweldige manieren gemanipuleerd worden. Het stelt ons in staat om te zoeken tussen miljoenen producten en advertenties. Foto’s te delen met vrienden over de hele wereld en onze gedachten en mening te posten voor een breed publiek om te lezen. Aangezien we steeds meer tijd besteden aan ervaringen op het internet, is deze content een belangrijk deel in ons leven geworden.

Hoe dan ook, het format van bijna alle online ervaringen is 2D. Websites maken geen gebruik van het feit dat we het best leren door meeslepende ervaringen. We zijn met 3D Virtueletour o.a begonnen om de echte wereld om te zetten naar de digitale wereld. Door 3D opnames mogelijk en makkelijk te maken, zodat omgevingen en ruimtes die mensen belangrijk vinden online ervaren kunnen worden. Tot nu toe een enorm succes en we hebben inmiddels al bijna een half miljoen objecten die zijn vastgelegd met de Matterport 3D camera!

Ideaal gezien zou iedereen het beste van beide werelden moeten hebben. De meeslepende ervaring van 3D in combinatie met de multimedia content die het moderne web vormt.

Daarom hebben wij Multimedia Mattertag Hotspots gemaakt. Deze geven je de mogelijkheid om diverse soorten content als afbeeldingen, foto’s, audio, video, documenten, Google Maps, presentaties, onderzoeken etc. etc. zelfs complete productpagina’s te integreren in een Matterport model!

 

 

We creëren een compleet nieuwe standaard voor het navigeren  door deze content in een 3D model van een fysieke ruimte te integreren in plaats van een 2D opmaak op een website. Dit vergroot de realiteit en maakt 3D makkelijk te gebruiken.

Wilt u bedrijf ook zo promoten? Neem vrijblijven contact met ons op.
 

3D Virtueletour