Laden...

Portfolio - Enschede

Details

De kapsalon waar jij je thuis voelt!

Welkom bij Studio Moss! Een kapsalon in een intiem, sfeervol pandje dichtbij het centrum van Enschede. Een bezoek aan onze kapsalon kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en advies door ons professionele team.

In overleg met jou creëeren wij het juiste model en geven je advies. Wij vinden het belangrijk dat jouw “looks” ook echt bij jouw persoonlijkheid passen. Ook zijn wij altijd op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken en weten die kennis te vertalen naar een kapsel waar jij je goed bij voelt. Samen komen we tot een perfect eindresultaat.

Uiteraard staat er altijd een lekker kopje thee of koffie klaar; wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons.

Studio Moss Haar & Meer

Oliemolensingel 88 Enschede

Telefoon

053 431 3125

Video

Extra Heb je een feestje of wil je jezelf verwennen? Bij Studio Moss vind je alles wat je nodig hebt voor een goede make-up. Leuk jurkje gekocht? Wij hebben voor jou bijpassende trendy sieraden gezocht. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Anneloes is gespecialiseerd in het creëeren van de prachtigste bruidskapsels en natuurlijk kijkt zij samen met jou welk kapsel het best past bij die unieke gelegenheid.