Laden...

Portfolio -

Details

Vintage Luxury Fashion in Oosterbeek is een sfeervolle damesboutique in

exclusieve tweedehands kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde topmerken en hippe labels. We richten ons met een vrijwel dagelijks wisselende collectie op de elegante en modebewuste vrouw die een tweede leven voor kleding en aanverwante artikelen weet te waarderen.

De collectie bestaat uit toonaangevende merken als

Twin Set, Liu Jo, Patrizia Pepe, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, People of the Labyrinths, Gucci, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Moschino, Missoni en Pauw. Ook voor kleding van hippere labels als Josh V, Met Injeans, By Danie en Nikkie Plessen wordt met alle plezier ruimte in de rekken vrijgehouden, net overigens als voor mooie items van nog onbekende merken.

Vintage luxury fashion

Utrechtseweg 174 A Oosterbeek

Telefoon

026 - 848 19 57

Video

Vrijwel iedereen kent het wel: je hebt met veel enthousiasme iets moois gekocht en vervolgens blijkt het toch niet helemaal lekker te zitten of ben je er sneller op uitgekeken dan gedacht. Gevolg? Je mooie aankoop blijft in de kast hangen. Dat is natuurlijk doodzonde, maar met ingang van heden niet langer een probleem: je breng het item in, Vintage Luxury Fashion verkoopt het en jij kunt weer wat anders aanschaffen! Vintage Luxury Fashion is een initiatief van gepassioneerd fashionista Brigitte van den Nieuwenhuijsen. De collectie bestaat uit toonaangevende merken als Twin Set, Liu Jo, Patrizia Pepe, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, People of the Labyrinths, Gucci, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Moschino, Missoni en Pauw. Ook voor kleding van hippere labels als Josh V, Met Injeans, By Danie en Nikkie Plessen wordt met alle plezier ruimte in de rekken vrijgehouden, net overigens als voor mooie items van nog onbekende merken.