Laden...

Portfolio - Enschede

Details

Robitex Attent op het juiste moment
Robitex is al bijna een kwart eeuw actief als leverancier van relatiegeschenken. De steeds groter groeiende klantenkring waardeert de wijze waarop Robitex deze functie vervult: vakkundig, ervaren en bijzonder klantgericht. Onze services geven elke klant de mogelijkheid met ons zaken te doen op de wijze zoals dat het best bij hem past.

Problemen worden omgezet in uitdagingen, onze creatieve oplossingen staan garant voor een zeer hoge mate van klanttevredenheid. Onze services geven elke klant de mogelijkheid met ons zaken te doen op de wijze zoals dat het best bij hem past. Wij beseffen volop de waarde van uw medewerkers, uw relaties en alle andere stakeholders van uw organisatie en de rol die onze inzet daarbij speelt. Daarom leggen wij de lat zo hoog mogelijk. Zowel voor ons als organisatie als voor onze toeleveranciers en partners. In dat kader is het belangrijk te vermelden dat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn.

Robitex

Marssteden 49 Enschede

Telefoon

053 433 31 60

Video

In ons streven naar perfectie, is onze online performance sterk verbeterd. Waardoor u gemakkelijker uw weg vindt in ons aanbod. Deze services worden ingezet om u precies daarmee van dienst te zijn waar u behoefte aan heeft. Met deze ontwikkelingen zetten we mooie, nieuwe stappen voorwaarts in helderheid en in klantvriendelijkheid. De basis van onze activiteiten bestaat echter uit mensenwerk. Uit de inventiviteit, creativiteit en slagvaardigheid van onze mensen. Uit de klantgerichte instelling en het oplossend vermogen. En uit de overtuiging dat het leveren van service en kwaliteit altijd de basis zal blijven voor elke relatie.