Laden...

Portfolio -

Details

Metz Verhuur Ameland
Metz Verhuur is al meer dan 10 jaar een begrip op Ameland. Als je echt wilt genieten van je vakantie op Ameland, dan maakt een luxe vakantiewoning van Metz je verblijf compleet. Het team van Metz Verhuur zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor je verzorgd is.

Voor Amelandliefhebbers
Veel klanten die ooit in een van de vakantiewoningen van Metz Verhuur op Ameland zijn geweest, komen met zekere regelmaat terug. Daarom is het ook belangrijk om op tijd te reserveren, want sommige huisjes zijn al een jaar vooruit volgeboekt.

Van alle gemakken voorzien
Alle luxe vakantiewoningen die Metz Verhuur verhuurt, zijn van alle gemakken voorzien. Los van de stijlvolle inrichting beschikt ieder huisje over een set van complete voorzieningen, zoals: internet, flatscreen-tv, wasmachine, wasdroger, kinderbed, kinderstoel, dvd-speler, ruime keuken, kwaliteitsmatrassen etc. 

Ruim 50 verschillende luxe vakantiewoningen
Sinds 2002 is het accommodatiepark van Metz Verhuur uitgegroeid tot meer dan 50 luxe verschillende vakantiewoningen. Voor elk wat wils. Alle vakantiewoningen zijn voorzien van een luxe en unieke inrichting. Bekijk onze accommodaties en ervaar het zelf!

Metz

Strandweg 21 Ameland

Telefoon

0519-543436

Video

Ruim 50 verschillende luxe vakantiewoningen