Laden...

Portfolio - Zwolle

Details

Riant penthouse aan de rand van Stadshagen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer van 50 m², forse garage en dakterras van 80 m²! 

Uniek! Dit riante penthouse staat op een fantastische locatie aan de rand van Stadshagen, grenzend aan water en weilanden. Vanuit de woonkamer biedt een 7 meter brede raampartij prachtig zicht over de weilanden richting Hasselt. Het grote dakterras van ca. 80 m² is gelegen op het zonnige zuidenwesten en geeft een aanblik over de stad met zicht op de Peperbus. Het penthouse is keurig onderhouden en bij de afwerking en inrichting zijn alleen degelijke materialen gebruikt van goede kwaliteit. Door de hoeveelheid ramen in ieder vertrek ontstaat er veel lichtinval. Het uitzicht is daardoor werkelijk prachtig!

Het complex is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum van Stadshagen. Hier bevindt zich een selectie van supermarkten, detailhandel en horeca. De wijk is ruim voorzien van sportfaciliteiten, kinderdagopvang en scholen. In het centrum van de wijk zijn goede voorzieningen op medisch gebied. De Milligerplas en haar haven bevinden zich op loopafstand van het penthouse. De toegangsweg tot de Zwolse binnenstad is op ca. 400 meter gelegen. Ook is er een goede busverbinding met de binnenstad, de scholen en het station.
 

Woonexcellent

werkenlaan 25 Zwolle

Video

- Woonoppervlakte: 170 m² - Muren voorzien van spachtelputz - Video-intercominstallatie - Stadsverwarming - GIW garantie - Zeer centrale ligging t.o.v. voorzieningen - Servicekosten VvE: € 201,- per maand Kortom, een woning die u van binnen gezien moet hebben!