Laden...

Portfolio -

Details

“Eenmaal over het bruggetje.. en je komt in een andere wereld” vertelt de huidige bewoonster. 

En ja, het lijkt wel of je hier in een droomwereld bent beland. Allereerst de plek: vol met historie, de prachtige natuur dat het huis lijkt te omarmen en de fijne energie die duidelijk voelbaar is maken van dit huis een thuis waar je fantastisch kunt wonen. 

Ook binnen wordt je van alle kanten getrakteerd op hele mooie dingen. Waar je ook kijkt, het is één groot feest. 
Een wandeling door je ‘eigen’ park is op zich al speciaal, maar als je daarbij al slenterend verrast wordt door een fijne sauna, een jacuzzi en een geweldig buitenverblijf met open haard, dat ook nog eens omringd wordt met en glazen pui... dan is het perfecte plaatje compleet. Lijkt je dat niet geweldig? 

Lopen we verder, dan passeren we statige oude eiken en gaan we richting de boomgaard dan treffen we appel, peer en diverse andere fruitbomen aan die rijkelijk vitamines produceren. Bijkomen na een intensieve werkdag kan hier in alle rust. Meerdere terrassen staan hiervoor ter beschikking. Het tuinfeest, dat hier prima kan worden gegeven, zal uw gasten lange tijd gesprekstof geven. 

De reden waarom de huidige bewoners voor deze stek zijn gegaan is grotendeels de woonkeuken. We benadrukken het woord ‘woon’ omdat dit dé centrale plek in het huis is waar het aangename leven van het gezin zich grotendeels afspeelt. De reden waarom zal je tijdens een bezoek duidelijk worden. 

Ruimte is er in alle vertrekken voldoende. Of het nu aan de grote tafel in de keuken of gezellig met zijn allen rondom de knusse open haard in de living is.. de hele familie zal zich er prettig voelen. Een hobby of vanuit huis werken? Alles is hier mogelijk! Meerdere ruimtes, zowel op de begane grond als op de verdieping, lenen zich hier prima voor. 

De op de begane grond gesitueerde masterbedroom oogt als een super de luxe hotelkamer. De aangrenzende badkamer is van Italiaans topdesign en voorzien van hoogwaardig sanitair. 

Omdat wij van mening zijn dat je dit unieke landhuis moet ervaren, noteren we hieronder alvast een aantal kenmerken en willen we je graag uitnodigen om dit prachtige stulpje te komen ontdekken. 

Erve Schipholt 3 Losser

Telefoon

053-4303075

Video

Ook binnen wordt je van alle kanten getrakteerd op hele mooie dingen. Waar je ook kijkt, het is één groot feest.