Laden...

Portfolio - Losser

Details

UNIEK! Midden in het centrum van Losser, met alle denkbare centrumvoorzieningen op loopafstand ligt dit prima onderhouden appartement. Van buiten levendig en van binnen heerlijk rustig....

Het appartement is verrassend ruim te noemen en dat merk je aan de royale woonkamer, woonkeuken, 2 ruime slaapkamers en het overdekte terras.


Centrale entree/hal met videofoon + intercom, meterkast, garderobe, kast met CV opstelling. Vanuit de centrale hal kunt u elke ruimte van het appartement bereiken. De toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fontein.

De ruime L-vormige woonkamer beschikt over een sfeervolle gashaard en is dankzij de vele ramen erg licht. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot de woonkeuken. Deze keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigschouw, oven en wasbak. Het heerlijk ruime, overdekte terras bereikt u dankzij een grote schuifpui. Vanuit het terras heeft u uitzicht op de Brink en de omliggende winkelstraten.

De centrale hal biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft de beschikking over 2 vaste schuifkastwanden. De ruime badkamer beschikt over een douche + cabine, ligbad, badkamermeubel met wastafel, 2e wandcloset, mechanische afzuiging en de wasmachine- droger aansluiting.

Bos makelaars Enschede

De brink 75 Losser

Telefoon

053 430 4304

Video