Laden...

Portfolio - Zwolle

Details

Markant horecapand met fors appartement (290 m²!), op uitstekende zichtlocatie in het centrum van het Overijsselse dorp Nieuwleusen.

Dit markante horecapand staat op een goede locatie in het centrum van het Overijsselse dorp Nieuwleusen. Het dorp heeft ca. 6.000 inwoners. Er is een goede busverbinding met Zwolle en Dedemsvaart en met de auto is Zwolle in ca. 15 minuten te bereiken. Ook bevindt de snelweg A28 zich op korte afstand van het dorp.

De oorsprong van dit familiebedrijf stamt uit 1887. De karakteristieke sfeer die al jaren heerst binnen het bedrijf is ondanks vele verbouwingen nooit verloren gegaan. 
De Viersprong is nu een eigentijds bedrijf waar gezelligheid en gemoedelijkheid de boventoon voeren.

Het horecapand bestaat in hoofdzaak uit een 3-tal vertrekken waar de gasten gebruik van kunnen maken:

Restaurant

Het sfeervolle restaurant heeft een oppervlakte van ca. 150 m² op de begane grond en de stijlvol ingerichte verdieping samen. Vanaf de verdieping is er prachtig zicht op de bar, door middel van een vide. Het restaurant biedt plaats aan ca. 60 gasten en beschikt over een eigen bar. Bij binnenkomst of na het diner kan men plaatsnemen rondom de gezellige haard.

Café “Kareltje”

Deze intieme ruimte beschikt over een eigen entree en een zelfstandige toiletgroep. De oppervlakte bedraagt ca. 75 m² en biedt plaats aan ca. 45 gasten. Er is een prachtige haard aangebracht met een fraaie boekenkast rondom. Bij binnenkomst ziet u meteen de handgemaakte eikenhouten bar met porseleinen tap die al jarenlang in het familiebedrijf op de tapkast prijkt. 

Grand café "In den Ouden Trommel"

Medio 2012 is de verbouwing van dit Grand café afgerond. Het resultaat is een grote ruimte van ca. 250 m², die door zijn verschillende zitjes en de sfeervolle inrichting met fraaie haard en glas-in-lood ramen, de intimiteit behouden heeft. Een tweetal dubbele tuindeuren geeft vanuit deze ruimte toegang tot de prachtige buitentuin! Deze buitentuin heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en is vormgegeven door platanen. Een handgemaakt sierhekwerk maakt het geheel af. 


Het appartement

Het appartement bevindt zich boven het horecagedeelte. De ruime woonkamer bevindt zich aan de westzijde en biedt toegang tot een klein dakterras. Het fraaie balkenplafond en de prachtige haard geven deze forse ruimte een sfeervolle uitstraling. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een lichtkoepel in het platte dak. De badkamer beschikt over een toilet, douchecabine en een dubbele wastafel.

De ouderslaapkamer is aan de noordzijde gesitueerd en is prettig van formaat. In de loop naar de 2 andere slaapkamers passeert u een zeer ruim open vertrek, thans in gebruik als kantoor. Hier is veel lichtinval door het glazen dak en de hoeveelheid ramen in de gevel. Vanuit deze ruimte is het ruime dakterras te betreden. In totaal beschikt het appartement momenteel over 3 slaapkamers. Met de beschikbare, deels onbenoemde ruimten, zijn er zeker nog drie extra slaapkamers te realiseren!

De totale oppervlakte van het gehele appartement bedraagt ca. 290 m²!

Woonexcellent

Burg. Backxlaan 2 Nieuwleusen-zuid

Telefoon

038 - 2600182

Video