Laden...

Portfolio - Enschede

Details

Eet-, drink- en uitgaansgelegenheid

Paddy’s is een begrip in Enschede. Hèt adres om smakelijk te lunchen, gezellig te dineren of tapas te eten en op vrijdag- en zaterdagnacht uit te gaan.
We hebben het allemaal onder één dak en daar zijn we al meer dan 20 jaar trots op!
U vindt ons aan de prachtige Oude Markt 12 in Enschede, waar ook vaak leuke evenementen plaatsvinden.


Hoe het ooit begon
In 1990 werd het voormalige Hotel Atlanta gekocht door de familie Moeskops. Hotel Atlanta was een alcoholvrij hotel, en in het bezit van geheelonthouders. Daarom werd het pand verkocht met de afspraak dat er 5 jaar lang geen alcohol geschonken mocht worden. Een prachtige kwalitaria “Snackhouse” werd geopend. Na 5 jaar verviel de clausule en “Snackhouse” maakte plaats voor het inmiddels bekende Paddy’s. Vanaf de eerste dag dat Paddy’s zijn deuren opende, was het niet meer weg te denken op de Oude Markt.

Gasten voelden zich direct welkom en wisten ons snel te vinden. Paddy’s maakte zijn entree als een Ierse Pub. De kleuren zwart, groen en goud versterkten dit gevoel. Al snel maakte de Ierse muziek plaats voor “feestmuziek” op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden en gingen de voetjes van de vloer. De dancing van Paddy’s was geboren. Op de eerste etage was er de mogelijkheid om te genieten van onze Ierse bistro, met gerechten als Irish stew en Irish Red Roasted Pork op de kaart.

PADDY'S BAR-TAPPAS BAR ENSCHEDE

Oude Markt 12 Enschede

Telefoon

053 432 80 88