Laden...

3D virtueletour goes Curaçao (Kunuku)

Lees meer Ook interesse?

Internationaal

En dan krijg je een telefoontje uit het zonovergoten Curaçao! Kunuku Aqua Resort wil graag dat mensen de mogelijkheid hebben alvast virtueel het resort te kunnen beleven alvorens te boeken (Lookbeforeyoubook). Vol enthousiasme stapt het team  van 3D Virtueletour met drone en al op het vliegtuig richting het Caraïbisch gebied.

Een incidentele cocktail daargelaten is men een hele week druk bezig geweest de omgeving, het resort en de appartementen in kaart te brengen. Door gebruik te maken van video, 360° video en 3D, in combinatie met een drone, zijn potentiële gasten nu in staat om thuis het resort alvast te bezoeken alvorens te reserveren! Bijzonder toch?

Een mooi voorbeeld van een professionele samenwerking welke heeft geresulteerd in een virtueel resort als additionele service richting (potentiële) gasten en een dijk van een referentie voor 3D Virtueletour!

Het resultaat mag er zijn en kunt u hieronder beleven (tevens in Virtual Reality) en is uiteraard te zien op de website van Kunuku Aqua resort
 

Scan de code of klik op de foto op u mobiel 

   

Wellicht bent u, net als ons, enthousiast geworden over dit project en wilt u van gedachten wisselen over uw mogelijkheden?! Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

PROMOTIEVIDEO KUNUKU AQUA RESORT RECEPTIE EN SHOP KUNUKU AQUA RESORTAPPARTEMENT KUNUKU AQUA RESORT

 STUDIO SWIM  KUNUKU AQUA RESORT
 


 

STUDIO ENJOY KUNUKU AQUA RESORT

ZWEMBAD KUNUKU AQUA RESORT
 
RESTAURANT
 
PIZZERIA / BBQ