Laden...

Blog

Overdonderend succes van Kamphuis asbestsaneringsdagen ! Datum toevoeging: 23/05/2017

 

Asbest. Een woord dat nou niet bepaald een positief gevoel oproept. Sterker nog, door alle aandacht in het nieuws, wordt asbest direct geassocieerd met gevaar voor de gezondheid. Asbest werd tot in de jaren tachtig veel gebruikt in gebouwen   en woningen. Het is sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop. Opmerkelijk is dat in de jaren 30 al gewaarschuwd werd voor de gezondheidsgevaren van asbest. Pas in 1998 werd het (her)gebruik van asbest door particulieren definitief verboden, maar nog veel oudere constructies bevatten dit materiaal.

 

Bekijk hier de 360 video en in Virtual Reality van een binnen sanering!
Asbest vormt pas dan een risico wanneer het beschadigd of verweerd is. De vezels die dan in de lucht terecht komen kunnen een risico voor de gezondheid vormen. Als je denkt asbest in huis gevonden te hebben is het beste het met rust te laten en niet aan te raken. Als het materiaal intact is, in goede conditie of bijvoorbeeld geverfd is, kan het meestal gewoon  op z’n plek blijven.


Bekijk hier de 360 video en in Virtual Reality van een buiten sanering!

 

Het bewerken en verwerken van asbest is, terecht, aan strenge regels gebonden. Wanneer asbest wordt ontdekt en het verwijderd moet worden omdat het een potentieel risico vormt, mogen enkel gecertificeerde specialisten dit uitvoeren. Altijd worden ruimten of gebieden hermetisch afgesloten en worden achter gesloten deuren hele operaties uitgevoerd om het asbest op een veilige manier af te voeren. Om te laten zien hoe dit nou allemaal in z’n werk gaat, maakte 3D Virtuele Tour een binnen en een buiten asbesanering in 350 graden en VR om een  impressie te laten zien hoe de specialisten van Kamphuis uit Reutum te werk gaan.
 

Op www.vrkamphuis.nl kun je in 360°, 3D en VR het resultaat bekijken. Ooit gedacht dat er zoveel bij zou komen kijken?

Was u niet aanwezig? Loop dan nu  in 3D door de saneringsruimte heen.