Laden...

Blog

Nieuw statistieken van Matterport Datum toevoeging: 04/05/2016

We zijn blij om de release van de Matterport Statistieken , de nieuwe analytics tool om het bereik van uw Matterport Spaces te volgen en aan te kondigen.
Statistieken  helpen u betrokkenheid te volgen, en te begrijpen hoe goed uw promotionele inspanningen vruchten kan afwerpen.

Nu kunt u zien hoeveel prospects er zijn  met elke aanbieding, en toont u uw klanten de resultaten van uw marketing inspanningen. Het maakt niet uit hoe je Matterport gebruikt, statistieken zijn de sleutel tot het begrijpen van uw doelgroep en het maken van uw ruimtes effectiever.

Wat kan ik bijhouden?

Voor elke ruimte, zult u in staat zijn om dit te zien:

• Impressions.
Een indruk wordt geregistreerd wanneer iemand een pagina met een 3D Showcase bekijkt, of klikt op een openbare 3D Showcase link.

• Bezoeken.
Een bezoek wordt geregistreerd .

• Unieke bezoekers.
Aantal afzonderlijke gebruikers die deze 3D Showcase een of meerdere keren bezocht.Deze drie statistieken zijn slechts het begin! We introduceren binnekort extra statistieken die nog meer inzicht dienen te verschaffen.
Deze statistieken helpt u inzicht in de totale marketing inspanningen voor uw gehele verkoop, alsmede iedere afzonderlijke ruimte.
Navigeer naar de individuele Space Detail Pagina van de ruimte die u wenst te analyseren om indrukken, bezoeken, en unieke bezoekers te bekijken van deze ruimtes.