Laden...

Blog

Nieuwe upgrade en nieuwe showcase 2.0 Matterport 2015 Datum toevoeging: 12/12/2015

Wilt u zich als makelaar onderscheiden of gaat u nog steeds voor de 360 graden foto's? Kijk hier onder naar een kleine video presentatie wat er nu allemaal gaat veranderen.

Met Showcase 2.0, heeft Matterport een inheemse social sharing toegevoegd, zodat uw kijkers direct vanuit het menu Showcase Opties kunnen delen op social media. U kunt dan de link embadden, en kan dus gewoon in Facebook worden bekeken, en u kunt direct navigeren. Dit maakt de tool van Matterport wel weer uniek want er zijn weinig media formaten die op facebook zo gepresenteerd kunnen worden.

 

Mattertags Matterport
Omdat gegevens uit deze laatste nieuwe functie in de Showcase 2.0 benadrukt wordt van Matterport's real-world 3D-reconstructie. Omdat wijde volledige 2D en 3D informatie over een ruimte verzamelen, kunnen wij een object in de driedimensionale ruimte te labelen. We noemen deze ruimtelijke markers Mattertags. Omdat Mattertags worden gekoppeld aan objecten in de 3D-mesh. En met elke Mattertag, kunt u ook een foto en beschrijving van een speciale functie toevoegen.


Schematische Floorplanner (Beta)
Vandaag komen we ook met de aankondiging van onze Schematische plattegrond (betaprogramma). We weten dat onze klanten ook gebruik maken van de traditionele plattegrond tekeningen voor een verscheidenheid aan toepassingen in zowel hun online als print. Dat is waarom we zo enthousiast zijn over Schematische plattegronden. De lancering is op 15 augustus. Schematische plattegronden voegt een waardevolle mogelijkheid toe voor het Matterport platform, waarbij onze klanten de mogelijkheid krijgen  om zwart- wit plattegrond tekeningen te bestellen.