Laden...

Blog

Nieuwe website 3D virtueletour Datum toevoeging: 11/04/2016

Met trots lanceren wij onze nieuwe website en webshop


Voor iedereen die op zoek is naar een innoverende partij die alles in huis heeft voor de perfecte presentatie, die meedenkt vanuit de wensen van de klant en er allés aan doet om de optimale service te leveren. De klant staat bij ons voorop!


Wie is 3D Virtueletour?
Ons doel is het ontzorgen van de makelaars, en het maken van de beste presentaties voor bedrijven. Wij nemen waar nodig de gehele woningmarketing tot onze taak zodat u zich kan richten op de verkoop. Van woningfotografie tot bedrijfspresentaties tot virtual reality. Van social media tot apps wij maken het voor u!


Snellere omlooptijden, meer verkopen meer leads 


Aanmelden en bestellen
 

Speciaal voor onze klanten hebben we de nieuwe 3D Virtueletour webshop gelanceerd. U dient zich eenmalig te registreren. Zodra u geregistreerd bent kan u aan de slag. U kan de gewenste producten gelijk bestellen of u kan pakketten laten samenstellen die op uw account worden opgeslagen. Wel zo gemakkelijk!


Waarom de webshop van 3D Virtueletour?

-Snelle levertijden
-Status en Deadlines inzichtelijk
-Digitaal correcties doorgeven ( chat)
-En toch persoonlijk!

Zijn uw producten klaar dan kan u deze eenvoudig downloaden en gebruiken. Na het afleveren van de producten staan we graag voor u klaar en helpen we u bij het plaatsen op uw website of social media. Heeft u dan nog vragen dan staan wij voor voor u klaar via de mail, telefoon, whatsapp of social media.


Naast de mogelijkheid om uw huidige woningmarketing tot leven te brengen bieden wij een scala aan producten aan om te zorgen dat wij u kunnen ontzorgen in de woningmarketing. Denk hierbij aan:

- Professionele woningfotografie                - Plattegronden 2D / 3D     
         - Hoogtefotografie                               - Drone opnames ook 360
 - 360 graden foto's                             - Inmeten
-  Facebook campagne                                -VR panorama
-3D virtueletour (Matterport)                      - VR Interactieve  plattegronden
- Video van de 3D virtuele tour                   -  Bedrijf apps


Of u nou opzoek bent naar aanvullende diensten of totaalpakketten ons team staat voor uw klaar! Benieuwd naar de prijzen of heeft u een vraag ? Neem vrijblijvend contact met ons team op.


Durf- Daadkracht- Doortastend