Laden...

Ontroerendgoed

3D Virtueletour is dé innoverende partij die alles in huis heeft voor de perfecte presentaties, die meedenkt vanuit de wensen van de klant en er allés aan doet om de optimale service te leveren.   

De klant staat bij ons voorop. Service voor tijdens en na de woning / bedrijfs presentaties staat daarom hoog in het vaandel bij ons. Daarom willen we zorgen dat onze klanten eenvoudig en snel kunnen bestellen

Aanmelden en bestellen

Speciaal voor onze klanten hebben we de nieuwe 3D Virtueletour webshop gelanceerd. U dient zich eenmalig te registreren. Zodra u geregistreerd bent kan u aan de slag. U kan de gewenste producten gelijk bestellen of u kan pakketten laten samenstelen die in uw account worden opgeslagen. Wel zo gemakkelijk!
Bent u makelaar of een bedrijf dan maakt u een account aan en wordt u door ons vrijgeschakeld voor de speciale pakketten en meerdere opties.

Waarom de webshop van 3D Virtueletour?

✅ Snelle levertijden
✅ Status en Deadlines inzichtelijk
✅ Digitaal correcties doorgeven ( chat)
✅ En toch persoonlijk!

Zijn uw producten klaar dan kan u deze eenvoudig downloaden en gebruiken. Na het afleveren van de producten staan we graag voor u klaar en helpen we u bij het plaatsen op uw website of social media. Heeft u dan nog vragen dan staan wij voor voor u klaar via de mail, telefoon, whatsapp of social media.

Maatwerk
Sommige diensten zijn puur maatwerk. Voor deze diensten kan u bij ons een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen ontvangt u een passende offerte voor de perfecte presentatie.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.