Laden...

Over ons

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden

Bekijk informatie

Over ons

3D Virtuele Tour is de specialist op gebied van 3D & VR & 360 video's

Voor iedereen die op zoek is naar een innoverende partij die alles in huis heeft voor de perfecte presentatie, die meedenkt vanuit de wensen van de klant en er allés aan doet om de optimale service te leveren.

De oplossing voor de:

Makelaardij - Horeca - Bedrijfspresentaties - Evenementen - Projectontwikkeling - Retail - Leisure

De 3D's van 3D Virtueletour:

DURF:
De durf om de nieuwste technieken aan te bieden, de durf om dingen te beloven. Steeds in beweging en op zoek naar de nieuwste technieken die we volop kunnen inzetten om te zorgen dat u zich optimaal kan presenteren. Waarom? Omdat wij weten wat we kunnen!

DAADKRACHT:
Door onze unieke aanpak en technieken kunnen wij uw presentaties snel en goed uitvoeren. Onze diensten zijn niet zomaar diensten. Onze producten zijn uniek en uitvoerig getest. Daarnaast zijn onze medewerkers volledig ingewerkt en bekend met onze kwaliteit. Waarom? Omdat wij anders zijn dan de concurrentie!

DOORTASTEND:
Energiek, ondernemend en vastbesloten. Wij zijn gefocust op een optimale service vóór, tijdens en ná de realisatie van opdrachten. Breed bereikbaar via de telefoon, chat, mail, whatsapp en social media. Waarom? Omdat de klant voorop staat!

Dit resulteert in…
Een betrouwbare partner die altijd voor u klaar staat! Zelfs in de avond of in het weekend. Die meedenkt en bijzonder snel levert en communiceert. Wij gaan kritiek niet uit de weg, wij waarderen juist al uw opmerkingen. Die maken ons nog beter! Onze visualisaties worden mooier door de nieuwste methoden toe te passen. Onze klantenservice is vernieuwend, weten waar ze over praten en is persoonlijk door de innoverende wijze waarop we de interactie met onze klanten aangaan.

Vacatures:
Door onze enorme landelijke groei zijn we altijd op zoek naar gedreven en getalenteerde werknemers die streven naar perfectie…

Durf, daadkrachtig en doortastend zijn eigenschappen die wij als bedrijf richting onze klanten uitdragen in al onze communicatieve uitingen. Denk jij goed te passen binnen een bedrijfscultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan innovatief denken en pro-actief meebouwen aan een grote toekomst?

Laat uw cv achter en wij nemen contact met u op bij een openstaande vacature.