Laden...

WONINGPLATTEGROND


2D / 3D Plattegronden

14,95 Excl. Btw
 

Inmeten + Plattegrond

100,00 Excl. Btw
 

Interactieve plattegrond

79,95 Excl. Btw
 

Woningplattegrond bestellen van 3D Virtueletour

Een woningplattegrond is belangrijk voor de verkoop van de woning. Mensen vinden het namelijk fijn dat ze een woning kunnen bekijken in 2D of 3D perspectief. De plattegronden van 3D Virtueletour geven inzicht in de grootte van de woning , hoeveel ruimtes het bevat en hoe de indeling precies is.  Wij maken een mooie plattegrond van de woning in het gewenste formaat. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een bouwtekening of schets. Controleer wel altijd of deze nog up-to-date is. Want staat de nieuwe uitbouw, dakkapel of doorgebroken kamer er al op?
 

Waarom 2D en 3D  woning plattegronden van 3D Virtueletour?

✔ Zowel in 2D als 3D
✔ In te richten op Funda / makelaaronline
✔ Uw woning stijgt in de ranking op Funda
✔ Een beeldend resultaat tegen een zeer geringe investering.


Benieuwd naar de 2D en 3D plattegronden? 

 

De specialist in woning plattegronden

Wij van 3D Virtuele tour zijn de specialist op het gebied van de verkoop van woningen! Wij hebben jarenlang ervaring als het aankomt op de presentatie van woningen en bedrijven. Hoe woningen worden gepresenteerd is in de afgelopen jaren enorm veranderd. Van het maken van simpele foto's naar het presenteren van de woning in Virtual Reality. Het laten maken van een plattegrond van de woning is altijd gebleven en dit zal ook wel zo blijven.

Een woning plattegrond blijft namelijk altijd belangrijk voor potentiele kopers om te kijken hoe de verhoudingen van de woning liggen. Het maken van een woningplattegrond is niet duur. Neem vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier.