Laden...

Blog

Vacasa investeert miljoenen met de Matterport technologie voor een betere vakantiewoning presentatie! Datum toevoeging: 13/07/2016

Het meest recente voorbeeld is een deal met de in Californië gevestigde Matterport voor immersieve technologie binnen Vacasa aanbiedingen.Eric Breon, mede-oprichter en CEO van Vacasa wil met behulp van de Matterport technologie, alle Vacasa woningen voorzien van een 360 graden view.Dit moet de mogelijkheid bieden om vakantie huurders een nauwkeurige vertoning  te laten zien hoe de woning en de accomodaties eruit zien.

Tot nu toe heeft 45 procent van het bedrijf van de 3.500 vakantie woningen al een Matterport preview.  Details van de overeenkomst met Matterport worden niet vrijgegeven, maar een Vacasa woordvoerster zei dat het bedrijf miljoenen heeft geinvesteerd in deze Matterport tool. Vacasa is een vakantiewoning  platform dat een turn-key service aanbied om uw vakantiewoning te beheren en te onderhouden en deze vakantiewoning woningen aanbiedt.Het bedrijf beheert meer dan 3.500 woningen in 14 staten plus-Europa en Centraal- en Zuid-Amerika. Sinds het verhogen van de serie A in april, heeft het bedrijf een Sunriver vakantiewoning beheermaatschappij verworven, Dit nieuwe meeslepende preview-element zal voor de huiseigenaren niet extra kosten met zich mee brengen, aldus het bedrijf.