Laden...

360 GRADEN VIDEO


360 graden video BUDGET

Vraag een offerte aan
 

360 graden video BASIS

Vraag een offerte aan
 

360 graden video PLUS

Vraag een offerte aan
 

Wat zijn de voordelen van een 360 graden video?

Een 360 graden video laten maken van uw bedrijf of woning zorgt voor een geweldige nieuwe manier van het ervaren van een video. Iedereen kent wel de 360 graden foto's of "normale" bedrijfsvideo's. De allernieuwste technologische ontwikkelingen maken het echter mogelijk om uw bedrijfsvideo ook te laten maken als een 360 graden video. Dit betekent dat je tijdens de videopresentatie zelf rond kan kijken! Wij hebben een mooi blog geschreven rond 360 video en alle terminologie hierbij uitgelegd. Lees het blog "wat moet ik weten over een 360 graden video". In combinatie met een VR bril wordt de ervaring alleen nog maar meer overweldigend. Neem contact met ons op voor meer informatie. 
 

Waarom 360 graden video's van 3D Virtueletour? 

✔ Uniek en onderscheidend     
✔ Eenvoudig te gebruiken
✔ Te bekijken in Virtual reality
✔ U heeft zelf de regie over de video
✔ Te gebruiken op social media

Mochten er naar aanleiding van ons artikel vragen zijn, neem dan contact met ons op middels dit contactformulier en wij helpen u graag verder. Klik hier om met ons in contact te komen en vrijblijven informatie te krijgen.  

 

 

Hoe wordt een 360 graden video gemaakt?

Een 360 graden video is een video waar op dat moment is gefilmd met een camera die alle kanten tegelijkertijd op filmt. Wikipedia omschrijft een 360 graden video als het omnidirectional filming.  Een “normale” camera filmt, zoals mensen die thuis hebben filmt slechts 1 kant op en dat is naar voren. Door middel van de nieuwste technologie camera’s is het dus mogelijk om op hetzelfde moment alle kanten op te filmen. Deze beelden worden vervolgens aan elkaar gestiched en hierdoor ontstaat de een unieke belevenis door tijdens het bekijken van de video zelf rond te draaien en alle kanten op te kijken. Dit terwijl de video doorspeelt. Deze geweldige nieuwste techniek zorgt er ook voor dat u als kijker zelf kan bepalen wat u wenst te zien.  Heeft u de beschikking over een VR bril (virtual reality), dan is de beleving van de 360 graden video helemaal uniek! Heeft u niet de beschikking tot een speciale VR bril, dan kunt u tijdens het bekijken van de video rondkijken middels de muis te gebruiken. 


Wat is het verschil tussen een 360 graden video en een 3D virtuele tour?

Wij horen vaak dat mensen niet het verschil weten tussen een 3D virtuele tour en 360 graden video’s. Het verschil is eigenlijk niet heel erg lastig. Bij een 3D Virtuele tour heb je de mogelijkheid om zelf  te bewegen en deze mogelijkheid is er bij 360 graden video’s niet. Tijdens een 360 graden video kun je alleen maar rondkijken gedurende de video. Een mooi voorbeeld van 360 graden video’s is de Kamphuis asbest sanering.Bent u benieuwd  naar de werking van een 3D virtuele tour? Lees dan ons blog “Hoe werkt een 3D Virtuele tour?”. 360 graden video is nog relatief nieuw, maar wij van 3D virtuele tour kunnen dit al aanbieden. Met onze nieuwste camera’s creëren wij een beleving die nog weinig bedrijven kunnen aanbieden. Tegenwoordig ondersteunt Youtube - Vimeo ook het presenteren van 360 graden. via hun kanaal. We hebben nu zelf ook een videospeler gebouwd waar men de 360 graden video en Virtual Reality in kan afspelen. 
 
De 360 graden video is te integreren op uw website, YouTube kanaal of Vimeo en te gebruiken op social media. Daarnaast wordt de ultieme ervaring geboden door deze te bekijken in een Virtual Reality bril.  Geïnteresseerd geraakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.