Laden...

VR- BRILLEN


VR-brillen

47,00 Excl. Btw
 

VR-bril karton

1.165,00 Excl. Btw
 

vr brillen

8,50 Excl. Btw
 

Bekijk de wereld in Virtual Reality met een VR bril van 3D Virtueletour


Bekijke de wereld tegenwoordig eens door een Virtual Reality bril. Virtual Reality is erin geslaagd om uw bedrijfs- of vastgoedpresentatie een extra dimensie toe te kennen. Een exacte replica van de echte wereld welke te bekijken is in onze Virtual Reality brillen, geeft u de mogelijkheid om u op een unieke manier te presenteren. Hiervoor leveren wij verschillende Virtual Reality brillen die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Lees voor meer informatie over Virtual Reality en wat het voor u kan betekenen eens ons blog "Virtuele tour en virtual reality voor bedrijven". Heeft u naar aanleiding van dit blog al vragen of interesse in VR? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier. 

Waarom Virtual Reality van 3D Virtuele tour?

✔ Jarenlange ervaring op het gebied van 3D, 360 graden video's en foto's
✔ Matterport certified partner
✔ Zeer scherpe prijzen 
✔ Volledige begeleiding van A tot Z


De kracht van Virtual Reality in combinatie met een VR bril

Virtual Reality is aan een opmars bezig en wordt snel realiteit. Hoewel de toepassingen momenteel beperkt zijn en er nog geen geschikte vr brillen te koop zijn maakt de consument langzamerhand kennis met Virtual Reality.  Het eerste zichtbare effect van de virtuele revolutie is de 360 graden video, ook wel de vr-video genoemd. In combinatie met goedkope vr brillen is dit een perfect marketingtool dat vanaf dit jaar massaal ingezet wordt. 
 

Welke VR brillen zijn er allemaal verkrijgbaar?

Twee jaar lang was de Oculus bril de enige op de markt maar dit jaar volgen nieuwe producten, bedrijven en concepten elkaar in hoog tempo op. Het bedrijfsleven wordt wakker en ontdekt de mogelijkheden van Virtual Reality. De ontwikkelen van bruikbare vr applicaties gaat echter langzaam, de techniek staat nog in de kinderschoenen. Het aspect dat dit jaar al zichtbaar wordt en waarmee de consument als eerste geconfronteerd wordt is de 360 graden film. Reden voor de snelle adoptie van deze techniek zijn de volgende. Dit is de nieuwste VR-bril die we ook binnenkort in de verhuur gaan doen voor evenementen. Wij leveren de brillen en wij maken voor u de mooiste Virtual Reality, vraag vrijblijvend naar wat de mogelijkheden zijn voor u bedrijf.

 

Oculus Go 3D Virtueletour


OPKOMST VAN GOEDKOPE VR BRILLEN ZOALS GOOGLE CARDBOARD

De Samsung Gear VR is de enige ‘echte’ mobiele vr bril die te koop is maar werkt enkel met de Note4 waardoor deze zeer beperkt gebruikt wordt. Dit jaar verschijnen er diverse vr brillen op de markt zoals de Razer OSVR & Vive van HTC. Dergelijke brillen vragen echter om flink wat rekenkracht en behoorlijk budget. De grootste katalysator van vr is Google Cardboard, de kartonnen vr bril van de zoekgigant die werkt met bijna elke smartphone. In combinatie met speciale 360 graden video apps  zoals de KolorEyes en een Google Cardboard bedrukt met logo heeft een bedrijf een uniek marketingtool in handen

Bent u geinteresseerd in meer informatie over de VR Brillen of virtual reality in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels dit contactformulier of natuurlijk telefonisch op nummer 0541-297230