Laden...

VIRTUAL REALITY


360 graden foto's...

19,95 Excl. Btw
 

360 graden video

Vraag een offerte aan
 

3D virtual reality...

Vraag een offerte aan
 

 

Ontdek samen met 3D Virtueletour de wereld  van Virtual Reality


Virtual Reality is een vorm van technologie die een wereld kan creëren waarin mensen dingen kunnen ontdekken en een interactie mee aan kunnen gaan.Goldman Sachs Research gelooft dat tegen het jaar 2025 de VR markt exponentieel zal groeien tot een 80 biljoen industrie (ongeveer 74 miljard).  Headsets zoals de Samsung Gear VR, de Oculus Rift, de Google Cardboard of de HTC Vive zetten dan ook vol in op deze markt


Virtual reality van 3D Virtueletour

Voor al uw informatie hoe u Virtual Reality  kunt gebruiken van Matterport ga naar onze Virtual Reality support pagina 

3D Virtueletour maakt gebruik van de nieuwste VR-technologie. Lees hier hoe je Matterport kan omzetten naar VR. Daarom hebben wij de volgende diensten voor de ultieme Virtual Reality experience:

 

Wij kunnen dus alles omzetten naar Virtual Reality en u laten genieten van de allernieuwste technologie. Het is een geweldige manier van het presenteren van uw bedrijf of woning. Laat uw klanten (bijna letterlijk) door uw organisatie lopen en laat ze uw brijf zien in VR. Als u meer wilt weten over Virtual Reality, lees dan ons blog "Virtuele tour en virtual reality voor bedrijven". Na het lezen van dit blog weet u alles over VR en weten wij zeker dat u een 3D virtuele tour wilt laten maken. 
 

Waarom Virtual Reality van 3D Virtuele tour?

✔ Jarenlange ervaring op het gebied van 3D, 360 graden video's en foto's
✔ Matterport certified partner
✔ Zeer scherpe prijzen 
✔ Volledige begeleiding van A tot Z


Bent u geintesseerd in meer informatie over Virtual Reality of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga dan naar ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0541-297230. Onze collega's staan graag voor u klaar en helpen u graag verder. 

 

Recensies

Geen posts gevonden

Type de karakters in de afbeelding hieronder