Laden...

VR-Brillen

Meer informatie Bestel direct

VR brillen

Virtual reality is aan een opmars bezig en wordt snel realiteit. Hoewel de toepassingen momenteel beperkt zijn en er nog geen geschikte vr brillen te koop zijn maakt de consument langzamerhand kennis met virtual reality.  Het eerste zichtbare effect van de virtuele revolutie is de 360 graden video, ook wel de vr-video genoemd. In combinatie met goedkope vr brillen is dit een perfect marketingtool dat vanaf dit jaar massaal ingezet wordt. 

VIRTUELE VOORTUITGANG MET VR BRILLEN
Twee jaar lang was de Oculus bril de enige op de markt maar dit jaar volgen nieuwe producten, bedrijven en concepten elkaar in hoog tempo op. Het bedrijfsleven wordt wakker en ontdekt de mogelijkheden van virtual reality. De ontwikkelen van bruikbare vr applicaties gaat echter langzaam, de techniek staat nog in de kinderschoenen. Het aspect dat dit jaar al zichtbaar wordt en waarmee de consument als eerste geconfronteerd wordt is de 360 graden film. Reden voor de snelle adoptie van deze techniek zijn de volgende.

 

OPKOMST VAN GOEDKOPE VR BRILLEN ZOALS GOOGLE CARDBOARD
De Samsung Gear VR is de enige ‘echte’ mobiele vr bril die te koop is maar werkt enkel met de Note4 waardoor deze zeer beperkt gebruikt wordt. Dit jaar verschijnen er diverse vr brillen op de markt zoals de Razer OSVR & Vive van HTC. Dergelijke brillen vragen echter om flink wat rekenkracht en behoorlijk budget. De grootste katalysator van vr is Google Cardboard, de kartonnen vr bril van de zoekgigant die werkt met bijna elke smartphone.   In combinatie met speciale 360 graden video apps  zoals de KolorEyes en een Google Cardboard bedrukt met logo heeft een bedrijf een uniek marketingtool in handen

 

DE TOEGEVOEGDE WAARDE & LAGE KOSTEN VAN VR VIDEO
Het opnemen, verspreiden van 360 graden video is straks eenvoudig en relatief goedkoop. De vraag die gesteld moet worden is of de video toegevoegde waarde biedt. Bedrijven die sterk leunen op het overbrengen van een sfeer, gevoel of ervaring hebben het meeste baat bij een vr video. Het tonen van statische beelden van een bedrijfspand is lang niet zo interessant als een interactieve video van een evenement, beurs of concert.

 

NU ZIEN IS MORGEN BELEVEN
De 360 graden video in combinatie met een goedkope bril zoals Cardboard biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven om een boodschap op unieke manier over te brengen.  De kijker aanschouwt niet langer maar beleeft de ervaring vanuit een uniek perspectief. De massa maakt snel kennis met de toekomst, u ook?

 

Koop hier uw VR-Brillen

 

Oculus Go  RENT 3D Virtueleotur