Laden...

Google Cardboard

Goedkoop en makkelijk

Meer informatie

VR Cardboard

 

3D Virtueletour over de Google Cardboard

 
Naast de dure Virtual reality brillen als de oculus rift en de samsung gear VR was het wachten op een goedkoop alternatief: De Google Cardboard variant. Uw smartphone omtoveren tot een poort naar een virtual reality? Er is niets anders nodig dan dit kartonnen bouwpakket.
 
Virtual reality is de toekomst en die kun u nu op een leuke, makkelijke én goedkope manier ervaren met deze Google Cardboard VR Headset.


3D Virtueletour

 

Hoe werkt het een Google Cardboard?

DeGoogle Cardboard bevat twee asymmetrische ronde lenzen. Door de ogen een net iets verschillend beeld te tonen, krijgen de meeste mensen die goed werkende ogen hebben de illusie dat het beeld in 3D is.
 
In combinatie met de camera en bewegingssensoren van uw smartphone is het mogelijk om een VR-apparaat te creëren dat erg goed presteert.
 
Vanwege de goedkope materialen en het feit dat uw smartphone al het werk verricht dat de prijs op zou drijven, is het mogelijk om dit product voor luttele euro’s aan te bieden. Het voordeel hiervan is dat de wereld van VR ineens voor een veel grotere groep mensen toegankelijk is. De meeste mensen hebben een smartphone, maar slechts een deel daarvan is bereid of in staat om veel geld neer te tellen voor een volledige VR-headset.
 
Daarnaast is de google cardboard te personaliseren en door de lagere prijs makkelijk weg te geven als relatiegeschenk. In de google play store en de App store van apple zijn duizenden apps te downloaden die te bekijken zijn in Virtual reality. Daarnaast ondersteund youtube tegenwoordig 
 
 Voordelen
                                                                         
 - Goedkoopste VR optie                                                              
-  Te gebruiken i.c.m diverse smartphone                              
-  Ruim aanbod gratis apps en games
-  Te personaliseren