Laden...

Blog

VR- headset die past in je broekzak Datum toevoeging: 10/03/2016

SMARTvr virtual reality viewer werkt met elke smartphone

Welke Virtual Reality bril moeten we nu kiezen voor onze smartphone? We worden er mee dood gegooid. De meest fundamentele en betaalbare van hen is de Google Cardboard kijker gemaakt van basic karton. Een bedrijf genaamd DODOcase heeft een nieuwe VR-viewer die is gemaakt van plastic en werkt met elke smartphone genaamd SMARTvr.
 
Aangezien het apparaat is vervaardigd uit een duurzame kunststof, zal deze langer meegaan dan de Google Cardboard. De kijker kan zijn smartphone via klemmen aan de voorkant erin gemakkelijk inzetten.

Het deksel  aan de bovenkant blokkeerd de lichtinval tijdens het gebruik.Dit is gemaakt van een zacht materiaal. De kijker is klein en compact in opgevouwen toestand, waardoor deze makkelijk is mee te nemen voor onderweg. Het is ook door Google Cardboard gecertificeerd door Google.

 

De lenzen die worden gebruikt in de kijker zijn 34mm premium-eenheden. De kijker is ongeveer de grootte en de dikte van een smartphone. Het apparaat meet 65.6mm x 120.5mm x 16,5 mm en weegt 3,2 gram. Elke smartphone van 6 mm tot 12,5 mm dik zal passen in de headset clips. Het gezichtsveld is 100-graden, de 34mm lenzen zijn biconvex, en het deksel die hen beschermt is microsuede en is uitneembaar. 

Deze VR-bril zal met logo medio juni leverbaar zijn. Bedrijven die dit willen gebruiken als marketingtool kunnen dit bij ons in grotere oplages in
onze webshop bestellen.