Laden...

Blog

Walmart.com introduceert nieuwe thuiswinkelfuncties: 3D virtuele rondleiding en "Koop de kamer" Datum toevoeging: 29/06/2018

 

3D Virtueletour intoduceert : Koop de kamerHet is moeilijk te geloven dat het al vier maanden geleden is dat we onze nieuwe digitale winkelervaring voor thuis op Walmart.com lanceerden, in lijn met hoe klanten de categorie doorbladeren en kopen. We zijn gefocust op het helpen van klanten om tijd, moeite en geld te besparen. En als het gaat om thuiswinkelen, betekent dit dat we onze betaalbare producten beter vindbaar moeten maken.

Daarom ben ik erg enthousiast over een aantal nieuwe ervaringen die we lanceren. Concreet introduceren we twee nieuwe manieren waarop klanten kunnen kijken, ontdekken en geïnspireerd kunnen worden door ons geweldige assortiment thuis.

3D Virtueletour: Vanaf vandaag testen we een nieuwe ervaring waarmee klanten een virtuele tour kunnen maken door een samengesteld appartement met bijna 70 items van zowel nationale merken als onze private label-aanbiedingen. Terwijl ze het appartement virtueel verkennen, klikken klanten gewoon op verschillende producten in elke kamer voor meer informatie.

Bekijk het hier :

 

Koop de kamer : In juli introduceren we een geheel nieuwe manier waarop klanten een complete look snel en eenvoudig kunnen kopen. We weten dat veel klanten in de zomermaanden winkelen voor hun slaapkamer, en we weten ook dat veel van hen de neiging hebben om bepaalde items samen te kopen. Voor de eerste keer maken we het mogelijk om een ​​groep items aan een winkelwagentje toe te voegen om een ​​complete look en feel in te kopen. In eerste instantie hebben we vijf samengestelde collecties met elke kamer met maximaal 20 van de meest gewilde artikelen die studenten zoeken en kopen. 


Terwijl we deze nieuwe functies lanceren voor slaapzalen en kleine ruimtes, weten we dat ze ergens anders kunnen worden gebruikt en blijven we luisteren naar feedback van klanten om te bepalen hoe ze breder kunnen worden geïmplementeerd op de site. 

Sinds wallmarkt in februari met de introductie van de nieuwe thuiservaring zijn begonnen, hebben we geweldige feedback van klanten gekregen die commentaar geven op ons stijlvolle interieur tegen betaalbare prijzen. Dat klinkt als muziek in mijn oren, want het betekent dat de nieuwe Shop by Style-opties, redactionele afbeeldingen en de manier waarop we het assortiment hebben samengesteld, werkt. Met de toevoeging van de 3D Virtueletour en Buy the Room wordt browsen en winkelen voor uw huis nog eenvoudiger.

Bron : 3D Virtueletour